Passa al contingut principal

Sortida a la Plana Ponça

 

El passat dijous dia 16 de setembre, vam fer la primera sortida del cicle superior. La idea era anar a la Plana Ponça, però després ens vam animar i vam anar fins al Fitó. Vam poder passar pel camí Ral que anava de Barcelona a Vilafranca (possiblement d'origen Ibèric o Romà). També ens vam fixar en una planta anomenda Carritx de fulles llargues i arquejades. 

Ens ho vam passar molt bé, però l'exursió es fa fer una mica llarga. Aquí us deixem algunes fotos d'aquell dia.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies a Can Grau

Els dies 4,5 i 6 de maig vam poder gaudir d'uns dies de colònies a la casa de Can Grau. Us deixem un recull de diferents fotografies.

Sortida a Tarraco

El passat dia 24 de març, vam anar a visitar la ciutat de Tarragona. La visita va començar a la gran maqueta arqueològica de Tarraco. Després vam poder accedir al passeig arqueològic, que transcorre al voltant de la muralla romana. Vam continuar el passeig pels carrers que porten a la plaça del Forum i així vam poder entendre la importància de Tarraco com a capital provincial. Finalment, vam acabar la nostra visita al Circ i a l'Amfiteatre.

Estada a Núria 13-14 i 15 Octubre

Hola famílies aquí us deixem un enllaç per a què pugueu veure algunes fotos de l’estada. Ho estem passant fenomenal.  Cliqueu aquí per veure les fotos