Passa al contingut principal

COMENÇA EL CURS!!!!

El dilluns 13 de setembre vam començar el curs! 

Els mestres, ens van donar el material (estoig ,llapis, retoladors, etc)i ens van  explicar com seria el curs a cicle superior. Des del primer moment, ens vam sentir molt acollides ,gràcies al Jordi i a la Laia.


El primer dia no vam fer gran cosa,  però sí que vam fer jocs per trencar el gel. Com per exemple, el joc del dau, havíem de tirar uns daus i segons el número que sortia havíem de respondre una pregunta. D’aquesta manera ens vam poder conèixer millor. Dimarts, ja vam començar les classes.  A català, vam llegir una lectura i vam fer un escrit. A mates, hem començat el projecte d’innovamat. 


Ens acomiadem. 


Aina i Abril.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Colònies a Can Grau

Els dies 4,5 i 6 de maig vam poder gaudir d'uns dies de colònies a la casa de Can Grau. Us deixem un recull de diferents fotografies.

ESTADA-TALLER A MONTSERRAT

ENS  PODEU  SEGUIR  A: https://sites.google.com/site/camidemontserrat...

Sortida a Tarraco

El passat dia 24 de març, vam anar a visitar la ciutat de Tarragona. La visita va començar a la gran maqueta arqueològica de Tarraco. Després vam poder accedir al passeig arqueològic, que transcorre al voltant de la muralla romana. Vam continuar el passeig pels carrers que porten a la plaça del Forum i així vam poder entendre la importància de Tarraco com a capital provincial. Finalment, vam acabar la nostra visita al Circ i a l'Amfiteatre.