Passa al contingut principal

COMENÇA EL CURS!!!!

El dilluns 13 de setembre vam començar el curs! 

Els mestres, ens van donar el material (estoig ,llapis, retoladors, etc)i ens van  explicar com seria el curs a cicle superior. Des del primer moment, ens vam sentir molt acollides ,gràcies al Jordi i a la Laia.


El primer dia no vam fer gran cosa,  però sí que vam fer jocs per trencar el gel. Com per exemple, el joc del dau, havíem de tirar uns daus i segons el número que sortia havíem de respondre una pregunta. D’aquesta manera ens vam poder conèixer millor. Dimarts, ja vam començar les classes.  A català, vam llegir una lectura i vam fer un escrit. A mates, hem començat el projecte d’innovamat. 


Ens acomiadem. 


Aina i Abril.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Estada a Núria 13-14 i 15 Octubre

Hola famílies aquí us deixem un enllaç per a què pugueu veure algunes fotos de l’estada. Ho estem passant fenomenal.  Cliqueu aquí per veure les fotos

Sortida a la Plana Ponça

  El passat dijous dia 16 de setembre, vam fer la primera sortida del cicle superior. La idea era anar a la Plana Ponça, però després ens vam animar i vam anar fins al Fitó. Vam poder passar pel camí Ral que anava de Barcelona a Vilafranca (possiblement d'origen Ibèric o Romà). També ens vam fixar en una planta anomenda Carritx de fulles llargues i arquejades.  Ens ho vam passar molt bé, però l'exursió es fa fer una mica llarga. Aquí us deixem algunes fotos d'aquell dia.

Sortida a Tarraco

El passat dia 24 de març, vam anar a visitar la ciutat de Tarragona. La visita va començar a la gran maqueta arqueològica de Tarraco. Després vam poder accedir al passeig arqueològic, que transcorre al voltant de la muralla romana. Vam continuar el passeig pels carrers que porten a la plaça del Forum i així vam poder entendre la importància de Tarraco com a capital provincial. Finalment, vam acabar la nostra visita al Circ i a l'Amfiteatre.