dimecres, 16 de gener de 2019

PROJECTE: "LA NOSTRA ESCOLA NOVA ACABADA..."


La Vinyet, el Mario, la Sara i la Laia són els representants dels alumnes de cicle superior, a la Comissió de l’Escola encarregada de millorar la nostra Escola i dinamitzar la substitució dels barracons per una construcció nova. Voldríeu saber com han arribat a ser els representants?. Doncs, llegiu, llegiu... i ho sabreu.

Durant  el primer trimestre, el cicle superior ha treballat el projecte “La nostra Escola nova acabada...”. Aquest projecte neix a partir d’una de les demandes expressades per la comunitat educativa a través d’una jornada de participació.

Així doncs, ens vàrem posar en marxa!. Per grups, vàrem projectar com seria la nostra escola nova acabada. D’aquesta manera vàrem haver de planificar els espais, elaborar plànols, fer estimacions, aplicar unitats de mesura, superfície i volum, calcular pressupostos dels materials necessaris per portar-ho a terme,...

La seva visió va recollir des d’un edifici nou pels seus companys i companyes que estan en barracons, a sala de música amb graons, gespa artificial a alguna aula, aula d’anglès adaptada amb una pantalla de cine, tirolina al pati,...

Finalment, les classes de La Mola i el Montau van escollir els seus representants per participar en aquesta comissió de l’escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada