dimarts, 6 de maig de 2014

INTERCANVI

Benvolguts moler@s i monter@s.

Ja sabeu que dilluns vinent iniciem un intercanvi amb algunes famílies de l'Escola Vella de l'Alguer.
Després, aquests nous companys algueresos vindran a Olesa i voldríem compartir amb tots vosaltres aquesta experiència, perquè ja fa anys que des de l'escola compartim treballs,enviem cartes,...
Durant la fase d l'Intercanvi que fem a Olesa hem pensat que estaria molt bé que:
 • dimecres dia 21 de maig tot el Cicle Superior acompanyés els companys sards al Pont de l'Arcada i pel camí, el Mingo els parlés dels forns de calç. Què us sembla? Hauríem de portar esmorzar, dinar i aigua i òbviament calçat i roba adequats. Com ho veieu?
 • dijous dia 22 de maig:
  • a mig matí, podríeu fer una presentació sobre les barraques de pedra seca. La Yashmine us ajudarà mentre som a l'Alguer.
  • tornant els podríeu explicar què és això de l'APS i tot el que heu arribat a aprendre sobre la sang,... la Yashmine també us ajudarà mentre som a l'Alguer.
  • al migdia podríem dinar plegats al pati petit. Es tractaria de que tothom portés un plat cuinat (quantes racions? per ell i una persona més). Després el compatiríem en una mena de self-service com es fa al Sopar de les Moreres de l'estiu al poble. Podeu anotar en aquest enllaç què portareu i veure què porten els altres per no repetir, per exemple. (NO es pot portar pizza ni pasta per raons òbvies!!)
 Què, mola?

5 comentaris:

 1. Anònim5/07/2014

  A mi em sembla bé, i ho trobo divertit :)

  Carla Mansilla

  ResponElimina
 2. Només pels de l'intercanvi no ?
  MONTSERRAT

  ResponElimina
 3. No ho se pero creec que es per tothom els del intercanvi i els de no intercanvi

  ResponElimina
 4. Ho hem parlat avui.... PER TOTHOM!!!!

  ResponElimina
 5. Esq jo no hi he estat!!!!
  Rosa.

  ResponElimina