dilluns, 4 de març de 2013

ELS VALORS A L'ESPORT

El cap de setmana vaig veure aquest vídeo a les notícies i m'agradaria compartir-lo amb tots vosaltres. Un alumne amb discapacitat mental juga a l'equip de basquet de la universitat Coronado High School de Texas. Es tracta de Mitchell Marcus, ajudant tècnic de l'entrenador i apasionat del basquet i del seu equip.

El seu esforç i dedicació va trobar els seus fruits a l'últim partit de la temporada quan Mitchell va poder jugar els últims minuts del partit. Mitchell esperava sota la cistella el passe dels seus companys. Ho va intentar molt cops però fallava. De fet, en l'última jugada de possessió del seu equip va perdre la pilota. No obstant, de seguida va passar una cosa màgica. Un jugador contrari, amb un gest total de comprensió, companyerisme i solidaritat absoluta, es va oblidar del partit i el marcador i va regalar a Mitchel l'oportunitat d'anotar.

El va cridar pel seu nom, Mitchel es va girar i va rebre el passe. Va dubtar uns segons però després va anar cap a l'aro i, per fi, va anotar la cistella més important de la seva vida i la més important en la història de la Coronado High School. Mitchell va complir el somni de la seva vida.

Espero que aquest vídeo os faci reflexionar. Parlem moltes vegades de la importància de participar i passar-ho bé, aquest gest solidari és un gest a seguir per tothom



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada