diumenge, 11 de setembre de 2011

LA DIADA

AVUI ÉS LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA.

PER QUÈ? QUE COMMEMOREM? QUE VA PASSAT FA 300 ANYS? Clica!!

La primera llei aprovada pel Parlament de Catalunya en constituir-se l’any 1980 va ser la declaració de l’Onze de setembre com a Festa Nacional de Catalunya. Un dia que per una banda, significa el record de la pèrdua de les llibertats, els drets i les institucions catalanes i, de l’altre, ret homenatge a aquells que lluitaren per la seva defensa, un 11 de setembre de 1714.

ELS COMPANYS/ES DE SISÈ JA SABEU MOLTES COSES SOBRE AQUEST TEMA, PERÒ AQUESTS MATERIALS US SERVIRAN PER RECORDAR I DE PAS INTRODUIR ALS COMPANYS/ES DE CINQUÈ.
Estigueu al cas, perquè també parla de Barcelona, just el tema que tractarem al CdA del mes d'octubre.
BONA DIADA!!!

6 comentaris:

 1. Anònim9/13/2011

  jo no estic a favor de la independència de Catalunya, Catalunya és Espanya i sense Espanya no hi hauria existit Catalunya, la història diu que Catalunya sempre ha estat dintre de Espanya.  Judith Lois La Mola

  ResponElimina
 2. Anònim9/13/2011

  Judith, aquest missatge no parla en cap moment de la INDEPENDÈNCIA de Catalunya!
  De tota manera, si estàs a favor o en contra de la Independència de Catalunya, és una cosa teva i que ningú pot jutjar. Ets lliure de pensar el que vulguis. I lluitar pel que tu creguis.
  Ara bé, la segona part del teu missatge no és certa; si repasses la Història de Catalunya o la d'Espanya potser aconseguiràs informació més encertada.
  Fins demà!!
  Rosa

  ResponElimina
 3. Anònim9/15/2011

  Al prinsipi del tot diu que es difisil veure on sacaba perque va capa totes direcsions.Es tic decort.Pero no estic decort en que el seu unic ustacle es el mar.Pero jo crec que apart de el mar hi ha els rius i les muntanyes.
  ¡FINS DEMA,HADEU¡
  Eva Bustamante Martinez.

  ResponElimina
 4. Andrea :)9/17/2011

  Com a crecsut Barcelona sembla mentida que avans y aguesin tan pocs abitants amb 35.000 abitants, espero que no torni a ser axi.
  :) jaja
  FINS DILLUNS
  Andrea

  ResponElimina
 5. Tens rao andre avants no era ni un quart del que es ara barcelona i ara es super gran.
  Ara te moltes escultures les rambles.......

  ResponElimina