Passa al contingut principal

ANÈCDOTA FAMILIAR

Aquesta notícia és bastant curiosa..., però és familiar.
El dia 22-10-10, divendres passat, el meu germà ens va deixar tancats a casa.
Sabeu com va succeir? Eren les 14:45 i la meva mare estava a punt de portar-nos a la Judith Lois i a mi a l'escola (Aquell dia va vindre a dinar la Judith), llavors el meu germà, que té 2 anys va agafar les claus de casa i va sortir fora sense que nosaltres ens adonéssim.
Quant ens vàrem adonar el meu germà des de fora ens va deixar tancats.
Nosaltres no sabiem com sortir de casa, no se'ns va ocórrer res, sort que la Judith tenía el "PEN DRIFE" (al meu germà li agraden molt els "PEN'S DRIFE'S), llavors li vàrem dir : Mario, la Judith té el PEN, si el vols donen's les claus. Ell corrents va treure les claus de la porta i li va donar a la meva mare. La meva mare va obrir la porta des de dintre i desprès li vam tindre que donar el PEN. Vàrem sortir de casa molt ràpidament per arribar a l'escola. Quan vam arribar el meu germà li va donar el PEN i la Judith va póder entrar a l'escola.
QUIN ENSURT!!!!!!!!!!!!!!

Redacció: Marta Montero
Font: Própia
Data: 22/10/10

Comentaris

 1. Anònim10/26/2010

  Je je el Mario si que es llest sap tancar la porta i tot.

  ResponElimina
 2. Jo estava allà en aquell moment...
  Quina sort que jo tenia el PEN....


  Judith Lois

  ResponElimina
 3. Anònim10/26/2010

  Però el Mario com va donar les claus a la seva mare si la porta estava tencada.
  Si li aques dunat per la finestra tranquilament podrien sortir per la finestra ¿no?

  ResponElimina
 4. Anònim10/26/2010

  L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 5. Mia, la meva casa té reixes...
  Ens va donar les claus per la finestra, però tenen reixes i llavors no podem sortir.

  Marta Montero
  La Mola

  ResponElimina
 6. A la meva mare y a mi,ens va passar una cosa semblant,vam sortir a fora i sense voler vaig tancar la porta ,ens vem quedar a fora sense poder entrar,pero la meva mare va tindre la idella de desmontar una finestreta que tenim y per alli vaig poder entrar.

  ResponElimina
 7. Anònim10/27/2010

  A tothom li passa això alguna vegada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ResponElimina
 8. Mia, a mi també em va passar quan vivia a Cornellà, peró com vivia a un pis baix que tenia pati, vam entrar pel pati de la veïna.

  Laura
  LA MOLA

  ResponElimina
 9. A tots us va passar alguna cosa semblant, però a ningú li va deixar un nen petit tancat.

  ResponElimina
 10. Jo quan era petit vaig tencar la porta i las claus es ban cedar dins la meva mare va ovrir la finestra de la cuina i vaix saltar li vaig donar les claus a la meva mare i vem poder entrar.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

PARAULES AGUDES,PLANES I ESDRÚIXOLES

Les paraules es clasifiquen en agudes, planes i esdrúixoles, segos si tenen la síl·laba tònica en la posició última, penúltima o antepenúltima, respectivament. AGUDES : Les paraules agudes s'accentuen si acaben en vocal, en vocal seguida de –s i també quan acaben en –en o –in. Les agudes tenen la síl·laba tónica en l'última síl·laba.  Exemples: francés, profesor .  PLANES : Les paraules planes s'acentuen si no acaben en vocal, n i en vocal seguide de –s, ni en –en o –in. Les paraules planes tenen la síl·laba tónica en la penúltima síl·laba. Exemples: periòdic, sucre.  ESDRÚIXOLES : Les paraules exdrúixoles sempre s'accentuen. Tenen la síl·laba tónica en l'antepenúltima síl·laba. Exemples: época, música . Font: mipizarrade6a.blogspot.com.es  Altres enllaços http://lafinestrade3ra.wordpress.com/2011/10/03/paraules-agudes-planes-i-esdruixoles/   http://eljardidetercerb.wordpress.com/tag/paraules-esdruixoles/

L'ODISSEA: ARGUMENT I TEMÀTICA DE L’OBRA

L’Odissea narra la història de la tornada a casa d’Odisseu (Ulisses en llatí), després d’haver guanyat la guerra de Troia. Ulisses triga vint anys en arribar a la seva pàtria, l’illa d’Ítaca, on ostentava el títol de rei. Durant tots aquests anys, l’heroi grec viu moltes i diverses aventures, derrota a monstres, sobreviu a grans tempestes provocades pels déus i escapa de temptacions i maleficis. Mentrestant, a Ítaca, el seu fill Telèmac i la seva dona Penèlope han de lluitar a palau contra els pretendents que volen casar-se amb ella i van consumint, a poc a poc, els béns familiars, pensant que Ulisses és mort. La millor arma d’Ulisses al llarg del seu viatge és la seva astúcia i intel·ligència, a més de l’ajuda que rep de Palas Atenea i Zeus Cronida. Gràcies a aquests factors, l’heroi aconsegueix afrontar els constants conflictes que se li presenten. En l’obra apareixen diferents temes centrals com la traïció, l’amistat, l’esperança, la passió, l’amor, la gelosia,...

PANELLETS AMB FORMA DE CASTANYA

PER FER LA MASSA: -Posar en un bol 250 grams de farina d'ametlla i 250 grams de sucre -Fer un forat al mig i tirar-li un ou -Barrejar-ho ben fort amb les mans, ben bé cinc minuts, fins a tenir una bola -Tapar-ho amb paper film i deixar-ho reposar una nit a la nevera -Un cop fora de la nevera ja podeu començar a fer les boles pels panellets PER FER LA COBERTURA: - Fondre cobertura de xocolata al microones o tenir xocolata desfera preparada - Enganxar una castanya a les boletes que prèviament hem fet - Clavar-li un escuradents i submergir-ho dins de la cobertura de xocolata, però no tot sencer - Posar-ho en una plata, treure-li l'escuradents i posar-ho a la nevera fins que la xocolata quedi cruixent I QUE APROFITI!! Laura. LA MOLA