diumenge, 13 de febrer de 2011

XARXES SOCIALS

Al blog Bitacola de classe han publicat aquest post que reproduim aquí, perquè ens sembla important.
Alguna vegada ja hem parlat d'aquest tema a classe.
Ara el recordem.
Facebook, MySpace, Twitter, Twenty... són xarxes socials molt utilitzades i conegudes. Tenen aspectes positius, però també n'hi ha que no ho són tant. El vídeo ens recorda algunes precaucions a tenir en compte.


¿Cómo usan los niños las redes sociales?Font: Aulablog21

5 comentaris:

 1. Jo crec que aquest video té tota la raó del món, però si que és veritat que no totes les xarxes socials són ""dolentes"". No és que siguin dolente, em referixo que no són confiables. Perquè per exemple el MESSENGER, no té res de dolent, la majoria de nens de 5é i 6é l'utilitzem, perquè pel MESSENGER només pots parlar amb les persones que tu tinguis agregades i si alguna persona t'agrega però tu no la vols tenir, no l'acceptes i ja està. Una altra cosa és que vulguis posar les teves dades personals com ara la vostra adreça, el número de telèfon, l'edat...Això si que hi ha gent que ho posa i d'altres no.

  Marta Montero
  La Mola

  ResponElimina
 2. Anònim2/13/2011

  Res és bo o dolent per si mateix. Aquestes xarxes tenen aspectes positius: posen en contacte molta gent, ens permeten comunicar-nos amb facilitat, treballar col·lectivament... però cal anar alerta i pensar amb el cap què fem, quines dades fem públiuqes, quines imatges pengem... amb qui ens relacionem.
  Cada cosa té una utilitat. Només depèn de com ho fem servir, no?
  Rosa

  ResponElimina
 3. El que no pots fer es afegir gent que no coneguis de res,no mes amics, família i algun pare o mare de algun amic,aixi no crec que i hagi problemes.

  ResponElimina
 4. Hi ha gent que en els jocs online fan com si fosin nens peró en veritat són adults, i aixi es fan amics es demanen el messenger i correus etc...
  També hi ha gent que amb tot aquesta informació poden trobar on vius i també et poden hackejar l'ordinador.
  ANEU AMB COMPTE AMB TOTES AQUESTES XARXES!!!

  Cyrian
  LA MOLA

  ResponElimina
 5. Jo crec que està molt bé que aixó ho ensenyin per la tele, perquè així els pares dels nens que tenen FACEBOOK... els podran avisar que si no son majors de 16 anys no poden tenir aixó!

  Adrià T.
  El Montau

  ResponElimina