diumenge, 31 d’octubre de 2010

PANELLETS AMB FORMA DE CASTANYA

PER FER LA MASSA:
-Posar en un bol 250 grams de farina d'ametlla i 250 grams de sucre
-Fer un forat al mig i tirar-li un ou
-Barrejar-ho ben fort amb les mans, ben bé cinc minuts, fins a tenir una bola
-Tapar-ho amb paper film i deixar-ho reposar una nit a la nevera
-Un cop fora de la nevera ja podeu començar a fer les boles pels panellets

PER FER LA COBERTURA:
- Fondre cobertura de xocolata al microones o tenir xocolata desfera preparada
- Enganxar una castanya a les boletes que prèviament hem fet
- Clavar-li un escuradents i submergir-ho dins de la cobertura de xocolata, però no tot sencer
- Posar-ho en una plata, treure-li l'escuradents i posar-ho a la nevera fins que la xocolata quedi cruixent

I QUE APROFITI!!

Laura. LA MOLA

5 comentaris:

  1. Deuen estar super bons els panellets!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Quina bona pinta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Fan molt bona pinta.

    Jo he vist aquesta noticia a la pag. web de icat o algu aixi perque me la van ensenyar.

    No se d'on abran tret aquesta idea d'un panellet en forma de castanya??????????????'

    ResponElimina
  3. Es veritat. Surt a L'infoK

    ResponElimina
  4. quina pinta mes bona fa!
    per lleparse els dits

    ResponElimina
  5. Ja, es que la recepta la vaig treure
    de l'INFO K

    Laura
    LA MOLA

    ResponElimina